Enter your keyword

Vi är uppe och rullar!

Vi är uppe och rullar!

Då startar strax fjärde veckan på terminen. Det har varit lite trögt i början och grupperna har sakta fyllts  på men nu börjar det se ut som vanligt igen. I helgen var barngrupperna nästan fulla för första gången. Det saknas fortfarande ganska många unga som har tränat tidigare. Vi hoppas få se några av er igen och att inte uppehållet fick så många att sluta.

På vuxensidan ser det bra ut. Det är många nya som har kommit ner och provtränat världens roligaste idrott. Grupperna där vi tränar grunder är välbesökta och det är såklart roligt. Det är många som är förkylda nu och det märks i fortsättningsgruppen. Med de säkerhetsregler vi satt upp och att man ska vara 100% frisk för att komma till träningen kommer deltagarantalet att skifta snabbt mellan dagar och veckor.

Och på ämnet hälsa. Vi fortsätter att sprita av mattan mellan grupperna och alla som kommer till träningen förväntas att vara fullt friska. Barn som vuxen.

Vill du provträna är det bara att ta en titt på schemat och så kommer du när det passar. Det finns fortfarande plats i alla grupperna men det börjar som sagt tjockna på. Vi har öppet intag den här veckan också och stämmer av till nästa helg.

Vi ses på mattan/GammelPandan