Enter your keyword

Summercamp i Nacka 8-11 augusti

Summercamp i Nacka 8-11 augusti

Nacka Dojo med sitt team Dynamic Fighting Sports anordnar ett sommarläger även i år, Summercamp 2024. Ett träningsläger med inbjudna högmeriterade instruktörer, heldagar med BJJ både med Gi och No-Gi, Sport Ju Jutsu och Judo. Träningen pågår på flera mattor samtidigt och man kan gå emellan och kanske även prova något nytt. Lunchpaus, yoga och ett och annat dopp finns också på schemat.

Lägret är både för vuxna och barn, Summercamp och Kids Camp. Det vore kul om vi fick ihop ett gäng små och större pandor.

Klubben bjuder större ungdomar på Kids Camp

Som vi gjort tidigare så bjuder klubben ungdomarna ur fortsättningsgruppen på lägret och uppmuntrar de som kan att delta. Ni anmäler er till lägret själva via Smoothcomp och betalar, sparar kvitto och får ersättning av klubben. Skicka in till ekonomi@pandadojo.se.
Läs mer om Kids Camp

Information och anmälan

All information om lägret finns på Smoothcomp och det är där man anmäler sig, inte via oss. Just nu är det lite tunt med information på sidan men kommer fyllas på vartefter allt faller på plats så kika in och då och då för senaste nytt.
Läs mer om Summercamp