Enter your keyword

MER OM VILKA VI ÄR

Om oss och vår klubb

På Panda Dojo tränar vi Brasiliansk Jiu Jitsu, med och utan Gi. Vi har träning från sju års ålder och uppåt och våra äldsta utövare ligger och nosar på 60-strecket. Man kan träna för skojs skull och motion men även för att tävla. I fortsättningsgrupperna kör vi hårdare och uppmuntrar till tävling så snart man är bekant med alla positioner och kan regelverket. De flesta tränar ändå för motionens skull och kommer till klubben för att det är en skön plats att vara på. Träna så att du blir ordentligt svettig och skratta med kompisarna i flocken.

HUR DET BÖRJADE

Panda Dojo startades 2006 av fem kompisar som knoppade av från en traditionell Ju-Jutsu klubb. Vi ville träna tävlings Ju-Jutsu och kände att vi behövde göra det i egen regi. Vi tränade även lite judo med andra klubbar och hade ett långvarigt samarbete med karateklubben IK Stadion. Men sedan upptäckte vi Brasiliansk Jiu Jitsu och det blev plötsligt svårt att få folk att stå upp. Så, träningen förändrades och vi bytte stil men kärnan med kompisandan lever kvar. Vi sa att “den här klubben ska bygga på bra stämning” och så har det fortsatt. Gör ditt bästa och visa respekt så är du välkommen till oss!

PANDA DOJO IDAG

Idag har klubben nästan 150 medlemmar, hälften barn och hälften vuxna. Vi blir gärna 200 men det är lagom för oss. Vi vill behålla den familjenära känslan och att alla gärna ska känna igen varandra. Vi har stark utveckling bland barn och ungdomar och flera ungdomar börjar närma sig dagen då de ska börja träna med vuxna och det är roligt. Det är en fantastisk känsla när vi får in unga, kanske lite osäkra, som tränar och växer och hittar sin plats på klubben. Efter ett antal år tränar de med vuxna och är allt annat än osäkra. Att få vara med på deras resa och att få vara en del av den känns verkligen fint.

VÄRDERINGAR OCH VIKTIGT

Panda Dojo är en ideell förening och förutom någon sporadisk dräkt till våra instruktörer och en fin julklapp varje år går överskottet av medlemsavgifterna tillbaka till alla medlemmar genom träningsläger, fester, fika, avslutningsgodis och annat kul. Förra året bjöd klubben till exempel alla unga som ville på Laserdome och sommarläger, ibland blir det även träningsresor med ett gäng. Alla våra fina instruktörer drivs av vilja och glädje, och den där gemenskapen som vi odlat. Vill du också träna något roligt i en skön miljö är det bara att komma ner och provträna. Välkomna!

MEDLEMSKAP OCH FÖRSÄKRINGAR

PANDAREGLER

Vi har en avslappnad stämning på vår klubb. Det viktiga är att alla trivs, och för det följer vi några få men viktiga regler.

MER OM BJJ

Brasiliansk Jiu Jitsu är en ung sport för att vara en kampsport och kom till Sverige först så sent som 1996.

BÖRJA TRÄNA

Kom och prova ett träningspass eller två! Träffa gänget och se om BJJ är något för dig, det skulle inte förvåna oss…