Enter your keyword

BÖRJA TRÄNA

Kom och prova på med oss!

Kul att du är intresserad av att prova på Brasiliansk Jiu Jitsu. Vi bjuder på två provträningar, tider hittar du i träningsschemat. Vuxna kan komma på alla pass utom på Fortsättare måndagar och onsdagar, Grundpassen är extra bra första året. Träningspass med “Gi” betyder med Jiu Jitsu-dräkt och “No-Gi” betyder utan dräkt med anpassad klädsel. På dina provpass räcker det med oömma bekväma träningskläder.

ANMÄLAN OCH BETALNING

När du bestämt dig för att fortsätta behöver du anmäla dig och betala terminsavgift.

Börja med att fylla i anmälningsformuläret via den här länken. Då får vi in de uppgifter vi behöver till medlemsregistret SportAdmin. Vi kommer därefter skicka ut en faktura via e-post med information om hur du betalar, du kan till exempel välja kortbetalning, Swish, faktura eller delbetalning.

Du får också själv tillgång till SportAdmins app där du har ditt, ditt barns kalender, utskick med mera.

TERMINSAVGIFTER

Barn 7-9 år: 650 kr
Ungdom 9-14 år: 850 kr
Ungdom 14-19 år: 1 050 kr
Vuxna +20 år: 1 700 kr

* För 9- och 14 år beror kostnaden på vilken träningsgrupp man tränar i. Barn, ungdom eller vuxen. Mer om åldersgrupper här.

Medlemmar från andra klubbar kan kompletteringsträna hos oss för 850 kr. I den avgiften ingår endast ordinarie träningar på klubben och inte läger eller annat extra.

ETT VANLIGT TRÄNINGSPASS

Våra träningar har en given struktur, med viss variation och ibland mer av det ena eller andra. Inte minst på barnträningarna som innehåller mer av lekfulla övningar för koordination och kroppskontroll.

1. Uppvärmning och kroppsövningar
Vi börjar såklart med rörelser för uppvärmning och att mjuka upp kroppen. Ofta med anpassade övningar för Jiu Jitsu och att träna in grunder i rörelsemönstret.

2. Tekniker och “drillar”
När vi är varma och glada är det dags för teknikträning, ibland på ett tema, ibland efter infall men alltid med noggrann genomgång och pedagogik för att utvecklas framåt. Vi övar och nöter ”drillar” teknikerna. I nästa steg provar vi skarpt.

3. Sparring och att “rulla”
Vi sparras varje pass på alla nivåer, ofta halva tiden. Vi lägger stor vikt just vid att få träna och testa färdigheterna skarpt. Vi blandar motståndare och förutsättningar samtidigt som vi självklart är måna om säkerhet och trygghet i situationen.

PASSANDE PRYLAR I VÅR WEBBSHOP

I vår webbshop hittar du profilprodukter för Panda Dojo. Bland annat kepsar, mössor, t-shirts och hoodies.

Vi har även Rash Guards för beställning på klubben och ryggmärken till din Gi (dräkt). Vi säljer för närvarande inga dräkter, skydd eller andra produkter via klubben men kan rekommendera ett antal leverantörer.

OM PANDA DOJO

Lär känna oss lite bättre

Vi är mer än en klubb, vi är en liten familj som tränar och stöttar varandra att växa och bli bättre. Välkommen till oss!

MER OM BJJ

Brasiliansk Jiu Jitsu är en ung sport för att vara en kampsport och kom till Sverige först så sent som 1996.

BARN & UNGDOM

Våra bästa småpandor! Med våra barn och ungdomar tränar vi allsidigt och extra lekfullt för grunder i BJJ.

TRÄNINGSSCHEMA

Vi vill träna mycket och erbjuder flera olika träningspass fem dagar i veckan, ledda av våra fina instruktörer.