Enter your keyword

Nu händer det grejer!

Nu händer det grejer!

Från den 17 maj 2021 öppnar staden upp samtliga idrottsanläggningar – inomhus och utomhus – för all organiserad idrottsverksamhet. Det betyder att även de födda 2001 och tidigare ges möjlighet att i börja träna i organiserad verksamhet. 

WOOOOOOOOOOHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Vad innebär det här för oss?

Jo, vuxna som har hubbat på privat klubb kan nu träna hemma igen. (Men på Södra-schemat initialt då vi inte vill ändra tillbaka barnträningen med så lite tid kvar). Tider för vuxna är:

Tisdag 18-19.30
Fredag 17.30-19
Lördag 11-12.30
Tisdag 18 maj tränar vi alltså hemma och om det visar sig att det blir trångt på mattan bokar vi fler tider.

Barn och unga fortsätter på samma schema två veckor till och tar sedan sommarlov. (Kanske kan vi klämma in något pass några veckor till men det återstår att se). Sista träning för barngrupperna som det ser ut nu är 29 maj.

Gradering för barn och ungdom kommer att hållas hela vecka 21. Alltså på träningarna 24, 26 och 29 maj.  Vi gör så att man graderar på den dagen som man brukar träna mest på så att instruktören känner igen dig och vet hur mycket/länge du tränat. Tyvärr inga anhöriga i salen under tiden. Vi måste fortfarande förhålla oss till coronan, därav den uppdelade graderingen.

Det här är jättekul för det ger hopp om att vi ska kunna starta upp hösten på 110%. Vi har missat så mycket träning och tappat rätt många under den här tiden. Speciellt yngre. Det är fullt förståeligt men ändå väldigt tråkigt. Så att vi kan börja se lite ljus i tunneln är fantastiskt.

Hoppas vi ses på mattan snart!

/GammelPandan