Enter your keyword

Nu börjar det dra ihop sig till träning igen!

Nu börjar det dra ihop sig till träning igen!

Hoppas att sommaren har varit bra och att ni börjar bli redo att träna!
Vi håller alla tummar och tår för att det ska gå utan ofrivilliga pauser. Därför vill vi direkt påminna om vikten av att endast komma till dojon om du är 100% frisk. Detta gäller även barnen. Om de är snoriga måste de vara hemma. Men det här vet ni ju redan!

Så till själva träningen, vi har ett del förändringar.
Vi har höjt åldern för träningsstart till 7-år så de yngsta är 7-9 år.  Detta för att få en jämnare grupp. De yngsta barnen tränar  lördagar 09-10.00 Om ditt barn är 6-år men redan medlem får det såklart fortsätta.
Nästa grupp med något äldre barn överlappar i ålder och är 9-14 år. Detta för att de 9-åringar som är tidigt utvecklade och/eller mycket fysiska ska kunna kliva upp och få mer utmanande träning.
Nya 9-14-åringar tränar Tisdag 17-18 och lördag 10-11.00. När man kommer på provträning behöver man ingen dräkt. Oömma kläder, och gärna en vattenflaska, räcker i början.

Fortsättare 9-14 år tränar måndag och onsdag som vanligt. De som är lite större kommer också att bjudas in till vuxen NO-Gi på frdagar 17-18.

Nyheter för vuxna är mer sparring på tisdagar, ett gympass på onsdagar och ett dagpass torsdagar. Nya vuxna tränar med fördel Grunder måndag och onsdag samt kompletterar med No-Gi teknikdelarna. Det går bra att testa sparringen också och man behöver inte stanna hela passet om orken tryter.

Det var allt för nu. Hjärtligt välkomna den från den 23 augusti!