Enter your keyword

Försiktig start!

Försiktig start!

På måndag kommer vi att kunna smyga igång träningen för barn/ungdom födda 2005 eller tidigare.
Fortfarande gäller olika begränsningar och vi måste tex hålla ner antalet deltagare i grupperna initialt. För att kunna styra antalet närvarande tittar vi på ett system för bokning av pass. Det är inte på plats ännu så första veckan behöver man anmäla att man/sitt barn vill komma och träna på vår FB-sida.
Inför varje träning utgår en förfrågan på FB. De första åtta som svarar får plats på närmaste pass. Man kan bara boka ett pass i taget. I övrigt gäller som tidigare, att man endast kommer om man är 100% frisk. Inga föräldrar får vistas i salen. Vi spritar mattan osv.

Till senare bokningar kommer ni att få ett mail. I mailet finns instruktioner för hur ni bokar träning. Så håll koll i brevlådan och det kan vara bra att kolla skräpposten också för säkerhets skull.

Träningstiderna blir lite kortare i början. Detta för att vi ska kunna erbjuda flera pass med färre deltagare. När vi kan träna som vanligt kommer tiderna att ändras och passen bli längre igen. Förmodligen blir det någon liten förändring i schemat då.

Schema:
Måndag & Onsdag
6-8/9 år.  17-17.40
9-15 år.   17.50-18.40

Lördag
6-8/9 år.   09-09.40
9-15 år. 09.50-10.40

Vi kan tyvärr inte ta in några nya barn i början.

Vuxna får vänta på att börja brottas men vi återupptar utefysen 11.00 på lördagar. Kom gärna en stund innan och hjälp till att bära utrustningen.

Det ska bli kul att se er igen!