Enter your keyword

Det händer massa saker!

Det händer massa saker!

Hola Pandolitos y Pandolitas!

Det händer både bra och tråkiga saker på klubben. Vi börjar med det tråkiga. Det blir ingen träning torsdag och fredag den här veckan. De håller på och lackar stora gymnastiksalen och ångorna är inte bra att andas in. På lördag kan vi ändå köra igen och efter det hoppas vi att saker löper på ostört.

Roliga saker!
1. Nu på måndag 27/9 kör vi ett översiktsläger för vitbälten. Vi kommer att gå igenom poängsystemet vid tävling, positioner och hur man hela tiden försöker förbättrar sitt läge. Det här är ett bra tillfälle även för dig som är nyfiken på att testa på BJJ att komma. Vi tränar 19-21. Detta betyder att Fortsättarna får kortare pass, men var inte ledsna, vi sparrar nästan hela passet.

2. Det nya dagpasset,  torsdagar, startar lite försenat 30 september. Det ska bli kul och vi hoppas att tillräckligt många kommer köra så att vi kan behålla det.

3. Lördag 9 oktober kör vi ett läger för alla vuxna. Vi tränar som vanligt 11-13 och sedan ett pass till ca 14.30-16. Det kommer att innehålla mycket Guard, topp och botten.

4. Tävlingarna har börjat ploppa upp igen och vi kommer snart att informera om planer där. Det blir dock ingen rivstart då många är rostiga efter lång tid med lite träning.

Det var allt för nu. Ha det fint!