Enter your keyword

Det är mycket nu!

Det är mycket nu!

1. I helgen tävlar 18 pandor på Nordic Open i Nacka.
(Men barngrupperna kör som vanligt. Vuxenträningen blir förmodligen en öppen matta, beroende på hur många som kommer. Flera ska ut och kolla tävlingen).
Båda dagarna startar 09. Om vi samlas på Gullmarsplan 07.30 är vi på plats i tid för uppvärmning mm. Hur många kan komma med bil och vilka vill åka med?
Adult och Masters kör lördag. Barn, Juveniles och öppna klasser på söndag.
matchordningen är uppe. Alla måste hålla koll på sin egen starttid. Jag kommer också försöka ha överblick men jag kan missa ändringar så du måste själv ansvara för när/var/hur.
Om din klass börjar sent och du väljer att komma ut senare, hör av dig. Tänk dock på att tider kan ändras. Senare startande bör vara där minst två timmar innan. En timme för uppvärmning och en timme buffert. Ta med legg, ren och fin dräkt, vattenflaska, värmekläder, snabb-mellis. Juvenile tar med ett vitt bälte.
Det kommer att finnas coacher på plats båda dagarna.
Det här kommer att bli kul!

2. På måndag kommer Johannes och håller vuxenträningarna mån-onsdag. Lägret kostar 100:- upp till 18 år och 200:- för äldre. Hoppas att alla kommer alla passen. Johannes är klubbens teknikinspiratör nr. 1 och han är mycket pedagogisk och kunnig.
Vi ställer in tisdag, dagträning och torsdag efter lägret, om ni inte säger att ni verkligen vill träna.

Power to da Panda!