Enter your keyword

Då börjar det bli dags för igen!

Då börjar det bli dags för igen!

Vi har under sommaren tränat på reducerat schema men nu börjar det bli dags för riktig termin igen. Den 14 augusti startar vuxengrupperna. Den 21 augusti startar barngrupperna. Se schema när du/ditt barn ska träna.

Nytt för den här terminen är att vi har lagt till en ungdomsträning. Den ligger på onsdagar 17-18.
Vi önskar att de ungdomar som har tränat två terminer eller mer tränar i fortsättningsgrupperna och på lördagarna som är gemensamma. Tisdag och lördag kommer i första hand att rikta sig till nya och de som bara tränat någon termin. Det här är för att vi ska få in alla nya som vill börja.

Alla nya medlemmar måste skriva in sig i formuläret, klicka här.

Vi har gjort ett par förändringar i vuxenschemat också. Måndagar är nu ett Fortsättningspass och du måste ha minst ett års träning och viljan att köra hårt för att få delta. Alla andra pass är gemensamma.

Vi har inte längre Karate på onsdagar och därför börjar BJJ-passet 18.00. Förmodligen lägger vi till något dagpass när terminen har kommit igång.

Om du funderar på om Brasiliansk Jiu-Jitsu är något för dig så kom ner och prova. Vi bjuder på två träningar. Mjuka, oömma kläder och vattenflaska är allt som behövs i början. Det är en avslappnad och vuxen stämning på Pandan så du kommer säkert att känna dig välkommen.

Jag hoppas att vi ses!

/Roger ”GammelPandan” Bergman