Enter your keyword

Vi kan brottas igen!

Vi kan brottas igen!

Riktlinjer för träning under Sommaren.

Folkhälsomyndigheten meddelade den 29 maj att myndighetens föreskrifter och allmänna råd kommer att ändras den 14 juni. Bland annat kommer rådet om att “undvika närkontakt mellan idrottsutövare” att tas bort. RF:s tolkning är därmed att även idrott där mycket närkontakt förekommer kan genomföras efter den 14 juni, så länge Folkhälsomyndighetens råd följs i övrigt.

Panda Dojo kommer därför att starta upp träningen igen men vi gör det med restriktioner baserade på de “Generella råd” som nämnda myndigheter har tagit fram. Vi har anpassat råden till vår verksamhet och i vissa fall även skärpt dem något.

Våra regler för träning
Den som inte känner sig 100% frisk stannar hemma. Även vid milda diffusa symtom ska du inte träna. Symptom som vi annars kanske tränar oss igenom skall nu inte negligeras. Ont i huvudet, konstig mage, hosta, stanna hemma! Om du varit milt sjuk stannar du hemma minst två dagar efter. Om du varit sjuk på riktigt stannar du hemma minst en vecka. Om du känner dig konstig under träning går du hem.

Vi tar inte in nya tränande under sommaren. Endast de som tränat tidigare får komma. Detta för att hålla grupperna små och för att vi då känner alla och litar på varandra och att ingen skulle chansa och träna (även om vi så gärna vill) med risk att smitta våra träningskompisar

Inga föräldrar eller anhöriga i lokalen.

Vi duschar hemma i möjligaste mån.

Vi delar inte vattenflaskor.

Vi ser till att det finns möjlighet att torka av utrustning och mattor före och efter användning.

Vi ser till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmanar till god handhygien.

Om läget förändras till det sämre och myndigheterna ändrar sina råd kommer vi omedelbart att ställa in träningen.

Med det sagt. Jäklar vad roligt det ska bli att få börja brottas igen! Vi kör två grupper. En för barn i alla åldrar och en för vuxna, alla nivåer.

De tre första veckorna är schemat följande:
V. 25-27
Vuxna- Måndag & onsdag 18-19.30. Lördag 10-11.30 (Ingen träning på Midsommar tyvärr!)

Barn- Måndag 17-18. Efter vecka 27 får barnen sommarlov.

Vi ses på mattan!